Pretraži ovaj blog

Gdje smo

Kreativna radionica smještena je u sklopu prodajnog centra Prima 3 - Kaleta 3, na adresi R. Boškovića 13 u Splitu.
Naše radno vrijeme ovisi o rasporedu radionica i posjetu je potrebno prethodno dogovoriti putem mob. 091 225 1234 ili na tel. 021 470-920

ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Da li je kreativan rad skup hobby????

Može.... a i ne mora biti.


1. Koristite dostupne materijale
Sačuvajte kartone različitih debljina, zgodne vrpce, šareni papir, slike iz časopisa, čvrste kutije, dugmad, vunu, stare zavjese, čipku....
Kuhinja je izvor interesantnih materijala za dekoraciju (žitarice, šećer), ali i za pripremu materijala poput prirodnog papira, .....

2. Budite razboriti pri kupovini materijala
Kupujte samo ono što vam zaista treba, napravite popis materijala i savjetujte se sa prodavačem.
Pri kupovini tražite od prodavača upute za primjenu, jer na deklaracijama proizvođača ponekad su upute doslovno nečitljive.

3. Izrađujte samo ono što vam treba
Radite planirano. Par kutijica je zgodno imati kod kuće, ali deseci kutija vam na kraju ne služe ničemu. Višak proslijedite dalje, bilo da poklanjate ili prodajete.

4. Učite nove tehnike
Kad savladate jednu tehniku i postignete željeni rezultat krenite na slijedeću. Uvijek novu tehniku kombinirajte s onim već naučenim.

5. Kako savladati tehniku
Danas je na internetu dostupno mnogo DIY videa i tutorijala. Imajte na umu da je ponekad vrlo teško putem ekrana prikazati neke trikove i dati detaljne upute.
Za zahtjevnije tehnike i onda kad ne uspijevate postići željeni rezultat - učestvujte na nekoj kvalitetnoj kreativnoj radionici ili zatražite individualnu.
Samostalnim eksperimentiranjem najčešće potrošite više materijala nego kolika je vrijednost jedne radionice.

6. Budite uredni
Vodite računa o svojim kistovima, radnoj površini, materijalima. Redovitim pospremanjem i čišćenjem sačuvat ćete svoj pribor, a svoje materijale sačuvati od onečišćenja i sušenja.


Nadamo se da su vam ovi savjeti pomogli, za sve ostalo tu je Hobbywood.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...